Collected This page has been added to your collection.
Subscribe to our RSS feeds

Clicking on subscribe will add an RSS feed into your default RSS reader.

Pages you have collected
4
Downloading your document Please provide us with your details before downloading your PDF.
*

* We promise not to pass your details on to anyone for any reason. For more details, please reaad our privacy policy.

Thank you.

Your document should download automatically.
If it doesn’t appear in your download queue, please click here.

Close
British School Rio wins Manchester Society of Architects Award

The practice is designing a new senior school and landscaped environment for The British School in Rio de Janeiro, next to the 2016 Olympic site. The long, low building, with a footprint of 130m x 19m creates a spectacular new entrance to the site. Accommodation clusters are stacked, with voids between classrooms revealing circulation routes and core areas. These nodes provide staircase and lift access, storerooms, and support accommodation for the senior school. The scheme also includes a multi-purpose hall and LRC, classrooms, a 6th form common room, staff rooms and changing rooms.

Site Map